GOTT NYTT 2010 & valpar på gång...

Uppdateringarna har som ni märkt uteblivit och det har hänt en del både här och där. Mitt nyårslöfte blir således att uppdatera både blogg och hemsida samt att bli bättre på att hålla sidan aktuell ;)

Cocci är parad med den härliga Clussexx Pay Per View For Dons och vi hoppas nu på valpar i slutet av februari.Intresserad av valp?? Välkommen att kontakta mig för mer information!!

Årets utställningssäsong bestod av rätt få utställningar - men avslutades med bravur på SSRK's dubbelutställning på Wången med följande resultat

Ta Wei's Tjuormas  Cert x 2, BH-2 båda dagarna


Ta Wei's Edith Head BT-3 lördag + Cert, BT-2 söndag


Ta Wei's Janis Martin  BIR + BIS-valp 3 lördag, BIM-valp söndag


och storslam på söndagen!! Maritha Speijers Ta Wei's Eddie Cochran
BIR + BIS-valp 1!!!! På lördagen blev Eddie BIM efter syster Janis.


Vi hade fler deltagande hundar Ta Wei's Ishagel placerade sig BT-4 på lördagen och BT-3 på söndagen
Ta Wei's Repris BH-4 på lördagen och BH-3 på söndagen
Ta Wei's Bissering blev utan CK båda dagarna liksom Ta Wei's Tjilla, Ta Wei's Nivea som båda behöver mer utställningsträning men som jag är väldigt glad för att de kom och deltog!!

Min uppfödargrupp fick HP båda dagarna och placerade sib BIS-4 på lördagen men på söndagen deltog vi inte i finalen då några av hundarna behövde få åka hem innan finalen.

TACK igen till alla underbara valpköpare som ställer upp och förgyller min vardag!!

Årets största behållning för mig själv blev nog ändå att föst få godkänt på både enkelt och särskilt vatten och sedan få åka ned till Skåne och se Tjourmas (och Amok men honom får ni läsa om i hans egen blogg) i jaktligt arbete!!! Det var en känsla som jag inte tror att jag klarar av att förmedla så här "bloggledes" men jag loooooog stort hela vägen  hem från Skåneland i alla fall ;)Nu fortsätter vi jobba på det!!!

Kram o gott slut

RSS 2.0