Utställningspremiär... igen ;)

Det är härligt med valpköpare tycker jag!! Här har Ta Wei's Chuck Berry varit på utställningspremiär i Moss/Norge - med resultatet BIM-valp!! Jättegrattis till Magnar - tack för att du tar väl hand om grabben och all lycka i utställningsringarna framöver.Kritiken för dagen löd som följer:

En veldig velskjøtt och søt valp.Bra bett,vacket huvud och prop.

Han har bra kropp , kraft. Bra benstam.Bra pels og farge. Bra temp

 

I övrigt har läget för Ta Wei's mest bestått i flyttstök - vår nya hemort är nu Kluk, Alsen där vi trivs som fisken i vattnet. Om några veckor har vi åter vår Prisse med oss i familjen - och då är allt som det ska vara!! Förhoppningsvis dyker vi upp i en utställningsring eller två framöver hösten också.

Vår lilla Hedda har varit iväg på höftledsröntgen - med det angenäma resultatet A-höfter!! Toppen-toppen säger vi till det.

Även om vi har varit osynliga i utställningsringarna så har det tränats rätt mycket spaniel här under vår och sommar. Vi är ett härligt och uthålligt gäng som träffas varje vecka och slipar på våra jaktliga färdigheter - det är MER än roligt - o alltid gott fika!!! Alla intresserade är varmt välkomna att vara med oss - hör bara av er så får ni veta tid och plats (vanligen söndagar runt 14-16 tiden eller så... plats varierar)

Ny adress, telefon och mail är
Tabitha Weiborn
Kluk 460
830 44 Nälden
0640-61802
070-636 18 40
[email protected]

Uppdateringar kommer så småningom på både blogg o hemsida...

So long

Tabbi

 


RSS 2.0