I SAGOSKOGEN

Ja inte blev det bloggat som planerat - men så är det här i livet - allt som oftast blir det inte helt som man tänkt sig ;) 

Nu har jag vinkat av alla Ädelstenarna och de är tryggt i sina nya hem och Diva har fått återvända hem till Maria och Peter <3 Tack för den här gången - Diva har varit en fantastisk mor till sina valpar och gett dem en bra start i livet. 
 
Här hemma har vi kvar det andra gänget en liten tid till!
 
Hjärtrud och Dimes alla sagor. Inte mindre än 10 fina valpar rymdes i den här skattkistan - som öppnades 2021 02 23. 
 
 
 Jobbigt att vara så stor och tung <3 Lilla Hjärtrud gick upp 8 kg i vikt och det är mycket när man inte väger mer än 16 i vanliga fall. 
 
 
 
6 tikar och 4 hanar blev fördelningen och här kommer de på enskilda bilder hela gänget - under varje valp kommer också en video från när vi var på äventyrsbana här i söndags. Hur de hanterarat att komma till en helt ny miljö - med nya ljud, nya upplevelser och både vuxen person och barn som man inte mött förut är intressant att studera. Håll till godo. 
 
Hane 1 - Pelle Svanslös. Han föddes med en rejäl "knorr" på sin svans - en svans som skulle inneburit stora problem för honom, därav fick vi amputera svansen och han kan leva problemfritt istället - med en väl så ivrigt viftande stump <3 Sånt här händer ibland och det är inte något som han själv lider av!
 
 
 
 
Hane 2
 
 
 
Hane 3
 
 
 
 
Hane 4 - Nils Karlsson Pyssling - var en av de minsta när han föddes och gick upp lite dåligt i början - inte lätt att vara minst när man är många - där av blev hans namn "Pyssling" - men idag har han tagit igen det och passerat många även i vikt - men forstatt är han Pyssling i mitt hjärta :) 
 
 
 
 
Tik 1
 
 
 
Tik 2
 
 
 
Tik 3
 
 
 
Tik 4
 
 
 
Tik 5
 
 
Jag vet inte hur jag lyckats göra för att få ett annat format på den här videon... men öppna den i helskärmsläge så blir det  större ;) Jag och teknik är inte på samma bana alla dagar... 
 
Tik 6
 
 
När Alla fått prova banan enskilt tog vi en liten stund ch släppte in dem alla tillsammans När alla fått prova på att undersöka Äventyret enskilt tog vi en liten stund och släppte lös hela gänget tillsammans - då blev det livat i holken ;) Vi hade tyvärr lite tidsbrist på slutet då hallen var uppbokad efter oss så vi fick lov att avbryta lite snabbare än jag hade önskat. Kolla in glädjen hos tik 3 nånstans där runt 03:55 när hon kommer på att tunneln är SKITKUL!!
Jag håller på med de allra sista tankarna kring vem som ska vart - därför står ännu inte namn på alla valparna utan bara på Pelle och Pyssling. Den som väntar på nåt gott..... 

Enskilda bilder på Ädelstenarna

Tiden går alldeles för fort och med fortsatt hjärntrötthet efter Covid går tyvärr allting väldigt trögt. Jag ber återigen om ursäkt för dåligt med uppdateringar. De som vill kan följa mig på instagram där jag ibland lyckas slänga upp nån liten videohändelse eller så också - ni hittar mig på @tabithaweiborn där (eller om ni söker Ta Wei's kommer jag också dyka upp) 

Nåväl - det är som det är och här kommer nu en rad av bilder på de glimmande ädelstenarna i alla fall - ovana vid att ställas upp och fotograferas får man vara nöjd med resultatet ;) Jag är snaaaaart klar med placeringarna - men inte helt 100 ännu - därför har jag heller inte skrivit ut namnen ännu utan de är fortsatt numrerade tik 1-4 och hane 1-4. 

TIK I
 
 
 
TIK II
 
 
 
TIK III
 
 
 
TIK IV
 
 
 
Så kommer grabbarna 
 
Hane I
 
 
 
Hane II
 
 
 
 Hane III
 
 
 
Hane IV
 
 
 
 Man måste lära sig många saker när man är en liten valp - att vara ute och busa med de större "småttingarna" i folken är en sak. Här är det Rappa 14 månader och Tausa 5 månader som de får träffa på en liten sväng. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0