Premier League !

*PUH* 😰varken slutet av 2022 eller början av 2023 hamnade riktigt "inom ramarna för vad man önskar"... bara massa stök som man gärna skulle varit utan och därav har inte riktigt allt rullat på enligt planeringen heller - som att sköta om en blogg, marknadföra sina hundar och valpar och sådant. 
 
MEN vi berikades med en härlig kull valpar som har varit ljusglimten i allt trist <3 även om jag inte har visat upp dem något vidare.  Jag fick äran och möjligheten att leasa in underbara "Smilla"  Ta Wei's Niiskuneiti för ytterligare en valpkull här hos mig på Ta Wei's - oerhört värdefullt och jag är så tacksam till hennes familj som stått ut med att vara utan henne så lång tid igen! TACK från 💚:at  TACK hela famlijen "Smilla" 😍
 
Mamma Smilla och småttingarna 
 
Jag valde att para henne med en engelsk import som tillför lite nytt blod till mina linjer. Han heter Solva Riddle - "Ritzo" till vardags - och är en härlig hane som jag är glad för att jag fick använda. TACK igen för samarbetet Maggan @Clumbrolds
 
Pappa Ritzo jobbar för brödfödan 😅 
 
Det föddes 9 valpar men tyvärr valde ena tikvalpen att vända tillbaka till hundhimlen dirket - hon föddes livlös, trots stor och fullgången och tilllsynes helt felfri.... det är lika ledsamt varje gång det händer men sådan är naturen och man får glädjas åt de man får ha kvar. Så "lilla ligan" bestod av 2 tikar och 6 hanar och då Smillas första kull är döpta efter damlandslaget i fotboll spann jag vidare på det temat och dessa fick bli The Premier League som en heder åt faderns hemland ;) 
 Tjejerna <3 
 
Kombinationen ser så här långt ut att ha blivit vad jag hoppades på - och det ska bli väldigt intressant att se vad de växer upp till i slutänden. En hel liga med "welshiga" valpar, med många av de detaljer jag vill ha och framför allt en sprudlande härlig energi och intensitet i kombination med självförtorende och nyfikenhet mentalt - det allra viktigaste 💖Vi ska ju leva till sammans med dem så det är deras personligheter som är det allra viktigaste!!  Som alltid var den här kullen också iväg på lite "äventyr" på "okänd ort med okända människor och massa spännande prylar" Jag kan lägga upp mer filmer från det - eller skicka till den som är intresserad men här är ett litet smakprov från två av grabbarna och deras möte med vilt. 
 
Jag lägger här en länk till ett fotoalbum där ni kan se dem i olika åldrar - för jag orkar inte lägga upp massor av bilder då här "i efterhand" här på bloggen det blir ett fasligt scrollande då.
Fotoalbumet hittar ni om ni klickar på den här länken 
 
                                                     PREIMIER LEAGUE FOTON
 
Det är fortfarande så att några av killarna inte har hittat sina rätta hem och de är nu redo att flytta 
Så är du intresserad och vill veta mer får du gärna ta kontakt med mig och berätta vad du önskar dig av din valp/hund  och vilket hem och liv du kan erbjuda!
 
Telefon 070-636 18 40
Mail [email protected] 
eller via FB och min kennelsida Ta Wei's Kennel

RSS 2.0