Två veckor - Tiden går fort

Det börjar bli trångt i baren i Visas lya 😘 Hon är en så självklar mor och som uppfödare blir man så varm i hjärtat av dessa fantastiska tikar som bara faller in i sin roll - värda sin vikt i guld 💯

Ögonen 👀 är öppna och nu börjar resten av resan i utvecklingen. Det är mycket som ska hända nu!

Det svänger lite i "spekulantlistan" så från att ena dagen tro att alla valpar är tingade ser det just nu ut att finnas en hane eller två som ännu söker rätt familj. Har du rätt hem att erbjuda får du gärna ta kontakt med mig för ett snack om möjligheten. 0706361840 [email protected]

 
 

IN THE SUNFLOWERFEILD

Tillåt mig presentera 
 
 
2022 03 27 föddes en härligt blomsterbukett bestående av 1 hane och 6 tikar <3 
 
Stolta föräldrar är "Sejte" Umanioras Light The Fire  
och "Happy" SE U(u)CH Ta Wei's Collecting Happy Dreams
 
De har redan hunnit bli drygt 5 veckor gamla och de har registrerats och fått sina namn (men ännu inte bestämt vem som får vilket namn av dem)  och vi har gjort ett första försök "på bordet". 
Framför oss har vi nu den roliga tiden fram till leverans vid 10 veckor - då jag ska lära känna dem individ för individ och försöka bestämma vilken valp som kommer passa bäst i vilken familj. Lika roligt och spännande varje gång :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en första presentation av dem - mer bilder och filmer kommer så småningom. Alla de här godingarna har hittat sina nya familjer att flytta till - när tiden är mogen för det. 

RSS 2.0