8 veckor - tiden går fort

Tiden med valparna går så fort... jag är otroligt nöjd över mitt beslut med senare leveranser av mina kullar!! Så ännu har vi lite tid kvar tillsammans <3
 
Jag har i alla fall landat i vem som ska vart nu och känner mig övertygad om att placeringarna blir helt rätt.
 
Här kommer uppställda bilder på gänget och jag är väldigt nöjd - även om åldern inte är den optimala för exteriörbedömning ;) 
 
Tausa stannar hemma på kenneln
 
 
 
 Vide blir kvar i Jämtland, på Frösön hos Frida
 
 
 
Måne emigrerar till Norge och Vegar med familj i Skervøy
 
 
 
Love hänger med över gränsen och flyttar in hos Julie i Tromsø
 
 
 
Jämten blir en polkagris och flyttar till Peter och Kristina i Gränna
 
 
 
Krax konverterar till Klyktattare och flyttar in hos Lennart och Moneli i Sundsvall
 
 
 
Alfred reser till Bergen och även han får lära sig norska hos Camilla och barnen
 
 
 
Trubbel blir den sista av valparna som överger Sverige och landar i Drammen hos Oliver med familj
 
 
 
Folke han blir Dalmas och får en rejäl storebror hemma hos Johan med familj
 
 
Återigen en hel kull som får nya underbara familjer att utvecklas framåt med <3 Det ska bli spännande att följa dem ut i världen.
 
Nu börjar det vara riktigt kul att se dem tillsammans med resten av flocken här hemma :) Mycket snack ska man lära sig.
NuNu

Dags För Äventyr

Idag var det dags för gänget att resa in till Luvi Hundhall för lite äventyr 🙃 Spännande att få se dem i en helt ny miljö, med nya ljud, nya människor och nytt allting.  
Hjälper till gott i processen "rätt valp till rätt familj" 👌
 
Så glad för att möjligheten finns att hyra detta fina ställe för sådana här (och andra) ändamål!
 
Tack Cecilia Malmsten och Jenny Jönsson för er support och era tankar 💚 Det är värdefullt med hundvänner att spåna fram och tillbaka tillsammans med! 
 
Här kommer film på hela gänget - man kan dra ned volymen om man vill slippa höra de som ivrigt hejjar på i bakgrunden 😇 Det är olika långa sekvenser på varje valp då jag och kameran hade lite delade åsiktet bitvis så det jag trodde filmades in facto inte alls gjorde så.... men det finns nåt på alla 9 enskilt samt när de sedan på slutet fick röja loss tillsammans. 
 

Lämmeltåg

Nu utvecklas de snabbt smålämlarna 😘 Här om dagen vågade bara en av dem sig på att traska hela trappan upp - nu tågar de fram hela flocken - medelst viss protest från några  🙉 ni får sänka volymen - så kan ni också räkna ut vad jag menar när jag säger att de kör raveparty på natten 😅
 

Bil- och trappträning :)

Att åka bil är bra att lära sig inför sin flytt ut i världen framöver. Hela gänget tar det med ro - vissa mer än andra 🤣
 
 
Hemkomna efter Östersund t o r och lite ärenden <3 Inte ett ljud på hela resan och goa och glada när vi kommer hem - underbara varelser.
 

Växer som ogräs

6.5 vecka redan och verkligen på tiden med några uppställda bilder 😘 Det är en jämn kull och jag är väldigt nöjd med vad jag ser 💚  inte minst deras vackra huvuden! Precis som jag vill ha dem. Huvudbilderna blev för mörka tyvärr så får göra ett nytt försök på dem en annan dag.
 
Här kommer i alla fall enskilda bilder på dem var och en. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8 killar som alla har sina "juveler" fint på på plats - alltid skönt 👌
 
De har nu börjat sova nätterna i hundstallet så de kan ha raveparty kl 03:00 så mycket de vill 😇 också bra att testa på lite olika miljöer tillsammans hela kullen. Självklart bor de inte där hela tiden utan enbart på nätterna - dagtid spenderar vi inne tillsammans. 
De har också fått prova på att åka bil - vilket gick med bravur - inget illamående - inget pip och stress - bara lugn och ro hela vägen. Bra inför kommande hemresor till sina nya familjer lite längre fram 👏 
 
 
 
 

RSS 2.0