Utställningspremiär....

Vi har legat lite lågt på utställningsfronten  här - men majutställningen på Travbanan är ju tradition så det kunde vi ju inte avstå. Det var för ovanlighetens skull STRÅLANDE sol så både långkalsonger o regnkläder fick stanna hemma!! På welshfronten var det  med Ta Wei's prefix Tjuormas, Bissering (Ville), Gucci (Elvis), Edith Head (Hedda) och Dubblett som skulle presenteras.  Tjuormas och Ville fick båda CK o Tjuormas placerade sig sedan 4:e bästa hane. Elvis tycker att utställningar är en mycket glamorlös tillställning så han tycker att matte kan springa helst alldeles själv så kan han titta på *ler*. Det ger inga pluspoäng hos domare så han fick nöja sig med ett blått band idag. Hedda hade dagen till ära iklätt sig sommarklänning o även jobbat en del inför beach 2009 - vilket resulterade i en slät etta för hennes del - men med en fin kritik som stämde väl överens med min egen bild av henne - vilket är tillräckligt för mig! Dubblett tycker också att det finns roligare saker att göra än att springa i en utställningsring - vilket det nog finns fler än en annan jycke som håller med om - så idag fick även hon ett blått band med sig hem. Men - vi alla har ju hur som helst världens vackraste jycke med oss hem igen - o det går fler tåg! Tack alla som kommer med era Ta Wei's:are och för trevligt sällskap runt ringarna! Grattis till alla som det gick bättre för än oss - rasen hade fina representanter rakt igenom tycker jag!!


Tjuormas on the run


Tjuormas


Hedda visar att hon kan springa!!


och stå fint *ler* - duktig tjej!


Elvis kan också när han vill....


... men... oftast vill han inte... om det inte är en häst med i bilden - o man kan ju tycka att när man är på en travbana kunde de väl trolla fram en HÄST!!


Ville jobbar på i värmen


Ville står


Dubblett - fina tjejen!

Vi hade också lite premiär i annan ring - vår skäggnäbb gjorde utställningsdebut. Känns lite lustigt att gå i in valpklass I, 4-6 månader med en kille på 58 cm *LOL* - men han fick idel lovord av domaren. (matte fick en introduktion i att frivisa hund av domaren dock - till husses stora glädje)
Kommentarer
Postat av: Linda,Holly&Vilde

Nu vill vi se bilder och text ifrån jaktinternatet!

Vi vill se vad vi gick miste om ;)

Hoppas ni hade en trevlig midsommar!

Kramar Linda, Holly och Vildebus

2009-06-21 @ 14:24:20
URL: http://amicus.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0